Gå til sideindhold

TRÆNERAKADEMIET

Tilmeld dig eller via

Tilmeld dig og du vil få en mail med yderligere information om mødedatoer m.v.

Trænerakademiet er stedet, hvor du bliver klædt på til at lave frivilligt arbejde i en forening. Frivilligt arbejde handler om at gøre noget for og med andre. Hvis du fx kan lide at lave teater, spille fodbold eller noget helt andet, så har du her muligheden for at lære mere om, hvordan du kan bidrage til, at andre også får nogle fantastiske oplevelser med deres fritidsinteresse. 

 

På Trænerakademiet lærer du fx om forskellen på indre og ydre motivation, du lærer nogen om hvordan du bliver bedre til at kommunikere dit budskab, og du lærer noget om hvordan man samarbejder med andre mennesker.

 

Faget er både for dig, der allerede er frivillig i en forening, og dig, der godt kunne tænke dig at vide mere. 

 

Hvad kan du forvente at få ud af faget: 

Du får en bedre forståelse for hvad frivilligt arbejde er, og hvad frivillige foreninger gør. 

 

Du bliver klædt på til at fungere som ”træner”. En træner er her en, der er god til at kommunikere og motivere andre, Det er en der går forrest og ved noget om hvordan man sætter aktiviteter i gang, 

 

Du kommer ud og møder foreninger, der arbejder med de ting, der interesserer dig.

Du bliver en del af et fedt ungefællesskab og får mulighed for at deltage i sociale aktiviteter. 

 

Hvad forpligter du dig til:

Du forpligter dig til at deltage aktivt i undervisningen. Som en del af undervisningen skal du i praktik i en forening. Det kan være en forening, som du allerede er en del af, eller det kan være en forening, som du får kontakt til gennem Trænerakademiet. 

 

Hvis du tænker, jamen hvorfor lave frivilligt arbejde, hvis jeg kan få et job, hvor jeg bliver betalt for at arbejde? Så husk, at de ting, du lærer i det frivillige arbejde, giver dig endnu bedre muligheder i forhold til at få et lønnet job. 

Tilmelding fra: 07.12.2023
Tilmeldingsstatus: Åbent for tilmelding

Undervisere: Martin Rye Baunsgaard
Tilmeld dig eller viaSenest opdateret 25.06.2024 10:22 af MLH
Apricore logo