Gå til sideindhold

OPLEV

Oplev premiere på ungdomsskolens teaterhold - TeaterFabrikken - til deres visning af 'Selvportrætter' på Tapperiet!

OM SELVPORTRÆTTER

Tirsdag 12. december 2023, skal TeaterFabrikkens elever vise deres personlige selvportrætter i en visning på Tapperiet!

Eleverne har arbejdet selvstændigt på deres egne små scener, der skal give et øjebliksbillede af hvem de, og hvad de hver især gerne vil fortælle fra scenen...

Hvert selvportræt består af tre elementer, som selvportrætterne bygges op omkring:

1) Et minde fra tidligere i ens liv

2) Ens vigtigste personlige værdi

3) Ens fremtidsdrøm for hvem man gerne vil være om 20 år

Selvportrætterne fortælles i et delvist abstrakt sprog, som kan give en vis frihed til at fortælle hvad man har på hjerte, uden at det bliver udtalt direkte.

På den måde kan eleverne bruge scenen som frirum til at åbne op for det der ellers kan være svært at tale om direkte.

Alle selvportrætter varer ca. 3 minutter og til forestillingen performer alle 20 elever hvert deres selvportræt efter hinanden, således at forestillingen ca. varer 60 minutter.

PRAKTISK INFO

Der er gratis adgang til forestillingen, og alle er velkomne fra kl. 18:00, hvor Tapperiets café åbner dørene.

Senest opdateret 28.11.2023 19:28 af MLH

Apricore logo