Gå til sideindhold

AKTUELT

Verticapolis

Skal du opleve Køge Ungdomsskoles store teaterforestilling i 2024? 

 

Forestillingen hedder Verticapolis og er en musikalsk science fiction-teaterforestilling på Tapperiet. 

 

Der er premiere torsdag den 30. maj 2024 kl. 19:00. 

 

 

OM FORESTILLINGEN

Kunne det ikke være rart, hvis man ikke behøvede at sove? Så ville man have meget mere tid til at gå i skole, skabe sig en karriere og opleve meget mere! Man ville pludselig få meget mere liv at leve! 

 

I Verticapolis har de løst dette problem! Her kan de dygtigste få en søvnchip og få lov at leve i luksus i byens overetager, som “A-mennesker”!  

 

På overfladen og i undergrunden, lever alle dem, der stadig drømmer om at få en søvnchip, og her møder vi søskendeparret Mene og Nyx, der bliver adskilt, fordi Nyx er så heldig at blive forfremmet til A-menneske.  

 

Det eneste Mene tænker på er, en dag, at kunne blive genforenet med sin søster. Men hvordan er livet egentlig med en søvnchip, og har den bivirkninger, som man ikke lige hører om? Det vil Mene snart finde ud af… 

 

Verticapolis er en musikalsk science fiction-forestilling skrevet og opført af holdet TeaterKoncert på Køge Ungdomsskole og spiller 30. maj, 31. maj og 1. juni 2024 kl. 19:00 på Tapperiet. 

 

Holdet TeaterKoncert arbejder hvert år frem imod en nyskrevet forestilling i 3 akter, der baserer sig på det fælles arbejde holdet har lavet. I år har holdet, ud over træning i skuespil, arbejdet med tekstanalyse, genrer og opbygning af science-fiction-verdener med ord, maleri og afprøvning af scener på gulvet.  

 

Forestillingen trækker desuden referencer til tidligere forestillinger, således at både elever der har gået på holdet i flere sæsoner og publikum, der har oplevet tidligere forestillinger vil opleve en ekstra dimension i fortællingen. Verticapolis kan dog sagtens opleves uden at have set tidligere forestillinger.  Senest opdateret 21.05.2024 09:23 af MLH
Apricore logo