Logo banner til hjemmeside

Tilmeld dig aktiviteterne i Ungdommens Sommer her!

Alle aktiviteter er gratis og du kan deltage i aktiviteterne og få et armbånd, hvis:

• Du er mellem 12 og 18 år gammel
  • ELLER lige har afsluttet 6. klasse
  • Du bor eller går i skole i Køge Kommune

Det kræver tilmelding at deltage i alle aktiviteter i Ungdommens Sommer 2020 - også hvis du allerede har et armbånd på!

Armåndet udleveres første gang man deltager i en Ungdommens Sommer 2020-aktivitet. Det kan være i forbindelse med en af holdaktiviteterne man tilmelder sig her på siden, ved henvendelse hos vores SPOT på Køge Marina eller i indgangen hos

• Nordisk Films Biograf Køge (update 26/7: der er nu ikke flere gratis billetter til biografen)
  • Køge Svømmeland
  • Pangea Park, Bjæverskov
  • Vikingeborgen Borgring, Lellinge
  • Midstjællands Paintball Center Borup (update 5/8: alle hold er nu fuldt booket)

Læs mere i afsnittet "Hvad kan jeg bruge armbåndet til"

Hvis du er 11 år og lige har afsluttet 6. klasse og gerne vil være med til en eller flere af aktiviteterne i Ungdommens Sommer, så skriv en mail til os med dine kontaktoplysninger – du kan nemlig ikke tilmelde dig her på siden.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger vedr. corona – hvis du er syg eller har symptomer, så bliv hjemme.

Hvis du har problemer med tilmelding eller spørgsmål, send en mail til

ungsommer2020@koege.dk

Hvad kan du bruge armbåndet til

Når du har et armbånd, kan du benytte en række kulturelle tilbud i Køge Kommune med gratis adgang.

Armbåndet skal sidde fast på dit håndled, når du viser det ved indgangen. Du kan desuden blive spurgt om at fremvise sundhedskort, så hav det med i tasken.

Disse steder har gratis adgang med Ungdommens Sommer-armbånd:

Nordisk Film Biograf Køge: (update 26/7: der er nu ikke flere gratis billetter til biografen)

Gældende forestillinger på åbningsdage indtil kl. 18. Én gratis billet pr. armbånd.

Ingen forhåndsbooking - hverken online eller tlf. Booking sker ved fremmøde på dagen hvor din valgte film vises. Tjek program via: https://www.nfbio.dk/biografer/koge

Mød op med det selskab, du vil se filmen med, så har I mulighed for at få siddepladser sammen.

Køge Svømmeland:

KØS:

Alle åbningsdage i perioden

Midtsjællands Paintball Center: kun for 16+  (update 5/8: alle hold er nu fuldt booket)

Tirsdag-onsdag-torsdag kl. 13-16 i ugerne 27-32. Saml dine venner - man skal være min. 8 personer og max 20 på et hold. Medbring billed-id. Ring i forvejen på 40 31 30 02 og book en tid.

Pangea Park:

Vikingeborgen:

Alle åbningsdage i perioden

Tjek stedernes egne hjemmesider for åbningstider mm. Evt. aldersbegrænsninger følger det enkelte steds retningslinjer.

Gratis adgang til ovenstående oplevelser gælder så længe lager haves. Stederne administrerer selv antallet af fribilletter og hvornår der er udsolgt, og derfor kan du risikere at gå forgæves.

Husk at der også skal være fribilletter til din nabo :)

Periode:

Gratis adgang på stederne gælder så længe lager haves – og senest til og med lørdag 8. august 2020.

Musik/kunst/performance

Hjerneidræt