Knallertundervisning

På to hjul - med orden i papirerne!
Du kan få det lovbefalede knallertkørekort, kategori AM (lille knallert)

Tilmeld dig

knallert

På to hjul - med orden i papirerne!

Du kan få det lovbefalede knallertkørekort, kategori AM (lille knallert), når du har gennemført undervisningen på 30 lektioner og har bestået både teoriprøven og den praktiske prøve samt taget "Færdselsrelateret førstehjælpskursus for unge knallertførere". Dette kursus en del af knallertundervisningen og skal ikke tages separat.

Selve kørekortet koster 500 kr. - vi skal også bruge et billede af dig som overholder kravene i kørekortbekendtgørelsen. Alt det høre du mere om når du tilbydes knallertundervisning. Du skal først betale når du får mail fra Ungdomsskolen om at du er optaget på et knallerthold.

Vedr. betalingen - se under vores handelsbetingelser.

Undervisningen foregår på Tapperiet, Sdr. Badevej 1.

Når du har meldt dig til knallertundervisningen her på hjemmesiden, betyder det kun, at du står på VENTELISTE til knallertundervisningen. De ældste elever på ventelisten tilbydes knallertundervisning først - dog skal eleverne have stået på venteliste i mere end én måned, før de tilbydes undervisning.

Køge Ungdomsskole giver ikke længere tilsagn til at tage knallertundervisning i andre Ungdomsskoler.

Der er ikke knallertundervisning fra medio november til marts pga. risiko for koldt vejr og sne.

Din ventelisteplacering samt oplysning om forventet tidspunkt for undervisning, kan fås ved henvendelse til Ungdomsskolen på 2556 6082.

Du har mulighed for at få undervisningsmaterialet læst op på Sikkertrafik

Tilmelding til
31.12.2020