NonA

DJ Silas

Ungdomsskolen holder NON A på fredag den 14. september 2018 på Tapperiet for alle 7. og 8. klasser i Køge Kommune:

• Det koster 30 kr. at komme ind og du skal huske dit sygesikringskort.
  • Dørene er åben fra kl. 20.00 til kl. 21.00, overtøjet og tasker skal afleveres i garderoben, som er gratis.
  • Festen slutter kl. 24.00, men du må selvfølgelig gå hjem når du vil, men hvis du først er gået ud - så kan du ikke komme ind igen.

Tapperiets cafe er åben, hvor der kan købes vand, sodavand, lidt slik og slushice.

Hvis du har spørgsmål eller bare vil tale med en af vagterne under festen, så kan du kan altid henvende dig til en af de voksne - de er let at finde, for de har alle en T-shirt på, hvor der står Tapperiet på.

Festen er uden alkohol, uden snus og uden cigaretter, hvis du bliver taget i at have drukket eller taget snus, bliver du ringet hjem og dine forældre skal hente dig.

Ansvarlige under festen er Anette Friis, mobil 2556 6082 og Jacob Karrebæk, mobil 2066 6482 og hvis du eller dine forældre har spørgsmål inden festen, så er I meget velkomne til at kontakte mig på mobil 2556 6082.

Der bliver taget billeder under festen som vi blive lagt på Ungdomsskolens facebookside.

Senest opdateret 13.09.2018 10:22 af SMO