Om Ungdomsskolen

Det de fleste spørger om!

 

Når du vil noget selv

Køge Ungdomsskole er til for at sikre at alle unge i Køge Kommune har muligheden for at blive klogere, stærkere og sjovere i deres fritid, det vil sige efter skole, i weekender og nogle gange i ferier. Du kan gå hos os fra det tidspunkt, hvor du fylder 13 år eller begynder i 7. klasse og indtil du bliver 18 år. Du skal bare bo eller gå i skole i Køge.

I Ungdomsskolen kan du udvikle dine praktiske, fysiske, kunstneriske og akademiske færdigheder samtidig med at du skaber venskaber for livet. Velkommen indenfor til sæson 2017/18!

Tilmelding

Du bruger UNI-login eller Facebook til at logge ind på hjemmesiden og tilmelde dig holdene. Hvis du vælger at logge ind med facebook kan dine ’venner’ se hvilke hold du er tilmeldt, vælger du UNI-login er du anonym – du bestemmer!

Det meste er gratis – resten koster kun lidt. 

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis der er et hold eller en aktivitet du synes vi mangler. Skriv til os på mailen ungdomskolen@koege.dk eller via facebook, så hører du fra os.

Find og følg os på Facebook og giv os ”et synes godt om” – så er du altid med på de seneste nyheder og tilbud.

Hvornår?

Sidste tilmeldingsfrist er d. 8. september 2017. Skal du med os ud at rejse, kan du tjekke deadlines på rejsebeskrivelserne på hjemmesiden. 

De allerfleste hold starter op i uge 37, altså fra mandag den 11. september 2017.