Sprogskole, London

London calling!

Se om dine venner allerede er tilmeldt...

Mere information

"Den, der er træt af London, er træt af livet", har en klog mand en gang sagt.

Tag med os på sprogrejse til London, og styrk dit sprog og udvid din horisont.

Ni dage i London spækket med spændende undervisning og seje oplevelser.

Vi bor på et lille hotel tæt ved Paddington Station. Om formiddagen bliver I undervist af engelske lærere i forskellige emner om engelsk kultur, grammatik og samtale. Undervisningen strækker sig over 5 hverdage, 3 timer hver formiddag.

Om eftermiddagen og aftenen tager vi ud i byen, ser forskellige seværdigheder og oplever byens puls.

Inden afrejse mødes vi 4 gange på Ungdomsskolen for at lære hinanden at kende, blive klogere på London og hvilke seværdigheder I har lyst til at se.

Endelig pris er 5.700 kr., depositum på kr. 1.425 kr. som skal indbetales senest 20. oktober 2017, resten af beløbet indbetales over 3 rater (3x1.425 = 1/12, 1/2, 1/4).

Prisen er incl. flyrejse til og fra London, overnatning, undervisning, transport, entreer samt morgenmad og aftensmad

Der afholdes informationsmøde for tilmeldte elever og forældre tirsdag den 10. oktober 2018 kl. 18.30- 19.30 på Tapperiet.

Sprogskolen er i sommerferien 2018 - der er afrejse fra CPH lørdag den 21. juli 2018 og hjemkomst søndag den 29. juli 2018.

Citat fra elev fra forrige års sprogskole

Tak fordi I gjorde det muligt!

Jeg har i øvrigt lært mere engelsk på de 5 dage end på en hel måned i folkeskolen.

Vi havde en rigtig sjov tur.

J J. "Fisker"

Tilmeld dig nu