Spoon Ball Match - KØS Art Stage

Vær med til at skabe performancen Spoon Ball Match i samarbejde med performancekunstner Molly Haslund

Mere information

SPOON BALL MATCH

SPOON BALL MATCH

SPOON BALL MATCH

 

Vær med til at skabe performancen Spoon Ball Match i samarbejde med performancekunstner Molly Haslund

 

Molly siger:

Den performance vi skal udvikle til Tapperiet forestiller jeg mig skal være et spil: At vi skal finde ud af hvordan tre 165cm høje skeer og 9-12 bolde kan anvendes sammen, og derfra udvikle reglerne til spillet, som gør, at vi kommer til at bevæge os rundt på en bestemt måde. Med skeerne kan man skyde, trille og skubbe boldene - boldene har forskellig tyngde og opfører sig derfor forskelligt. Jeg forestiller mig, at vi kommer til at bruge vores arme og ben meget – at vi laver en performance som er fysisk krævende, humoristisk og måske også absurd.

 

I samarbejde med Tapperiets teknikere, kan vi arbejde og undersøge forskellige måder hvorpå vi kan gøre spillet spændende at overvære. F.eks via lys-sætning og lyd-forstærkning. 

 

Min ide pt. er at vi laver en opførsel af et spil, en performance hvor publikum er afskærmet fra scenen/det rum, vi spiller i. Publikum placeres i Tapperiets cafe, hvor de ser en direkte videotransmission af vores kamp/spil/turnering: Lidt som i en transmission af en fodboldturnering i TV på en sportscafe.

 

Vi udvikler og øver performancen på Tapperiet.

 

Forslag til datoer:

Tirsdag 26. september (16:30-21:00)

Torsdag 28. september (16:30-21:00)

Tirsdag 2. oktober (16:30-21:00)

Fredag 6. oktober (øve inden performance om aftenen)  

 

Fredag d. 6/10, hvor vi performer, skal vi også mødes om eftermiddagen og forberede og øve inden vores endelige performance.

 

KØS Art Stage og performancen Spoon Ball Match er et samarbejde mellem KØS museum for kunst i det offentlige rum og Tapperiet.  

Praktiske oplysninger
Lærer
Ledige pladser 10
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Dato, tid og sted