Talentfabrikken, fortsat

Teater med mere

Se om dine venner allerede er tilmeldt...

Mere information

Dette hold er for fortsætter-elever. Hvis du ikke har gået på holdet før, skal du tilmelde dig Talentfabrikken, opstart;)

Hos Talentfabrikken vil der blive lagt vægt på at du har det sjovt, samtidig med at du får nye venner og lærer en masse om teater, performance og udtryk.

Der vil være stort fokus på at begå sig som en del af et teaterhold/ensemble og at kunne iscenesætte sig selv. Vi kommer bl.a. til at arbejde med improvisation, både med og uden ord, samt karakter- og tekstarbejde.

Om underviseren:

Jeppe Alsgaard Pachaï bor til dagligt i København, hvor han går på Akademiet for musik, dans og teater. Her går han på Scenekunst-holdet og modtager undervisning i fysisk teater. Sideløbende driver Jeppe den populære undergrundsteatergruppe Teater i Akt, der har spillet på store og små scener i både København og Århus.

Jeppe har 7 års undervisningserfaring fra teaterskoler i bl.a. Kolding, Vordingborg og København og siden efteråret 2015 har han været tilknyttet Køge Ungdomsskole som teaterunderviser for Talentfabrikken.

Holdet er fyldt op
Praktiske oplysninger
Lærer Jeppe Alsgaard Pachaï,
Ledige pladser Holdet og ventelisten er fyldt op
Pris Det er gratis at deltage
Andre hold på faget Talentfabrikken, opstart
Talentfabrikkens tur til Berlin
Dato, tid og sted

Tapperiet onsdag kl. 19.00-21.30