Parkour

Vær et projektil!

Se om dine venner allerede er tilmeldt...

Mere information

Parkour handler om at komme fra et sted til et andet på den hurtigste og mest effektive måde. 
Møder du en forhindringer, må du forcere på bedste vis. Det foregår i byen, og det sætter din krop i fokus, da den er dit eneste redskab. 
Hvis du ønsker at udtrykke dig endnu mere kreativt, kan Parkour kombineres med spektakulære "moves" som saltomortaler og rotationer. Så kaldes det freerunning. Vi underviser i begge dele. 
Parkour er en disciplin for drenge og piger i alle aldre. Nybegyndere kan få en god start i sikre omgivelser med en erfaren parkourudøver som underviser. Og de mere rutinerede traceurs, som udøverne kalder sig, kan lære mere og få yderligere inspiration på holdet. 
Undervisningen foregår både udendørs og indendørs afhængigt af vejret. Indendørs anvender vi gymnastikredskaber. Udendørs kombinere vi gymnastikredskaber med de faciliteter, der findes ved Tapperiet. 
Vi anbefaler almindeligt træningstøj, som man let kan bevæge sig i, samt nogle gode og nogenlunde rene sko med et godt fodfæste og eventuelt stødabsorberende egenskaber. Et par gode løbesko er et udmærket bud.

Er Parkour ikke farligt? Træner man fornuftigt og kender sine egne grænser, kan man udvikle sine evner sikkert og effektivt uden at pådrage sig skader. 

Praktiske oplysninger
Lærer Dennis Asp,
Ledige pladser 0
Pris Det er gratis at deltage
Andre hold på faget
Dato, tid og sted

Gule Hal, mandag fra kl. 18.00-21.00. Undervisningen starter op i uge 37.