Journalistik/Taskforce

Lær at skrive journalistik og den gode historie

Mere information

Er du nysgerrig på livet og verden omkring dig? Kan du lide at fortælle historier? Så er dette kursus noget for dig. Det er et kursus for dem, der drømmer om at blive journalist eller forfatter. Vi skal skrive om ting, der sker i virkeligheden, men det skal ikke være tør og kedelig journalistik, som man ofte kender det fra aviserne. Vi skal lære at skrive med gejst, følelse, tanke, energi og glæden ved at fortælle en god historie. 

Genren hedder fortællende journalistisk. Måske har du allerede en ide til en god historie fra dit virkelige liv. Måske skal vi gå på opdagelse, researche og sammen finde frem til, hvad du har lyst til at skrive om. Vi skal lære at skrive så din historie bliver spændende, troværdig og sjov for andre at læse. Vi skal finde frem til, hvad der netop er det unikke ved din historie, det interessante, det smukke eller uretfærdige? Vi vil lege med ordene og med vores kreativitet samtidig med, vi fortæller historier, der kommer fra det virkelige liv og som andre kan have lyst og brug for at læse. Vi skal have det sjovt, samtidig med vi lærer, hvordan man skriver og fortæller bedre!  

Holdet Journalistik/Taskforce afholdes som et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Kommunikationsafdelingen i Køge Kommune.

 

Praktiske oplysninger
Lærer Anders Carlsberg,
Ledige pladser 6
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Dato, tid og sted

Køge Bibliotek, mandag fra kl. 16.15-18.45. Undervisningen starter op i uge 37.

Medarbejdere
Anders Carlsberg