Dykkertur

Mere information

Dykkertur fredag den 15. juni 2018, kl. 16.00 - mødested: Køge Svømmeland

Turen er for elever med gyldigt dykkercertifikat

Det er gratis at tage med på turen, og det er vigtigt at have lidt mad og drikkelse med, vi sørger for alt udstyr. Vi forventer at bussen vil være tilbage ved Køge Svømmeland mellem kl. 19.30-20.30.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor dykkerturen går hen, det bestemmer vinden og vejret. Men det bliver enten Amager, Munkholm eller ved Stevns.

Du er velkommen til at tage en af dine forældre med på turen, de skal dog tilmelde sig turen ved at sende en mail til ungdomsskolen@koege.dk og det skal de også gøre senest den 1. maj 2018

Til dine forældre

Gitte vil orientere om, hvordan man holder sit dykkercertifikat ved lige og hvad I som forældre kan gøre, for at bakke om op om dykningen som en fritidsaktivitet.

Hvis du eller dine forældre har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Susanne Madsen i Ungdomsskolen på 2361 0535.

Lærer Gitte Skytte,
Ledige pladser 24
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder