Talentfabrikken, opstart

Scenen er skrå!

Mere information

Talentfabrikken blev oprettet med stor succes for 2 års siden, og derfor ønsker Køge Ungdomsskole atter at udbyde et teaterhold for alle unge mellem 13-18 år.

Hos Talentfabrikken vil der blive lagt vægt på at du har det sjovt, samtidig med at du får nye venner og lærer en masse. Der vil være stort fokus på at begå sig som en del af et teaterhold/ensemble og at kunne iscenesætte sig selv. Vi kommer bl.a. til at arbejde med improvisation, både med og uden ord, samt karakter- og tekstarbejde. Tidligere erfaring med teater, musik eller dans er på ingen måde påkrævet for at starte på holdet.

Om underviseren:

Jeppe Alsgaard Pachaï bor til dagligt i København, hvor han går på Akademiet for musik, dans og teater. Her går han på Scenekunst-holdet og modtager undervisning i fysisk teater. Sideløbende driver Jeppe den populære undergrundsteatergruppe Teater i Akt, der har spillet på store og små scener i både København og Århus.

Jeppe har 7 års undervisningserfaring fra teaterskoler i bl.a. Kolding, Vordingborg og København og siden efteråret 2015 har han været tilknyttet Køge Ungdomsskole som teaterunderviser for Talentfabrikken.

Praktiske oplysninger
Lærer Jeppe Alsgaard Pachaï,
Ledige pladser 0
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Dato, tid og sted

Tapperiet, onsdag 16.30-18.30. Undervisningen starter op i uge 37.