Blogging-Værksted

Start din egen Blog!

Mere information

Vil du gerne starte din egen blog? Blive endnu bedre til at skrive? Eller er du bare nysgerrig efter at vide mere om at blogge? Så er blogging værkstedet noget for dig!

Over 12 gange af 2 timer vil du blive undervist i blogging, kommunikation, medier og journalistik. Gennem praktiske øvelser vil du blive mere bevidst om din egen skrivestil, form og få redskaber til hvordan du kan overkomme skriveblokeringer. Vi kommer også til at arbejde på at udvikle konkrette idéer til din blog, som du i løbet af kursuset vil komme til at arbejde på, så du ved slutningen af kurset er startet på din egen blog og har redskaberne til at fortsætte med at blogge. Vi kommer til at arbejde med Bloglovin’, som er en super nem og kreativ blogplatform, hvor du både kan følge dine yndlingsblogs og have din egen blog.      

I Blogging-Værkstedet har vi også stort fokus på fællesskab, sjov og hygge – det er et sted alle kan være med og lære at blogge. Du kommer helt sikkert til at lære dig selv bedre at kende, få nye venner og så kommer du helt sikkert også til at udvikle din bloggerdrømme og blive bedre til at skrive. 

Du vil blive undervist af Anne Marie Simonsen der har arbejdet med kommunikation, influencere, sociale medier og markedsføring for bl.a. filmfestivalen CPH:DOX og et af de bedste reklamebureauer i Skandinavien, PS Communication. 

Praktiske oplysninger
Lærer Anne Marie Simonsen,
Ledige pladser 8
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Dato, tid og sted

Tapperiet, onsdag fra kl. 16.30-18.30. Undervisningen starter fra uge 37.