New York

New York - New York!

Mere information

New York

New York er nok det vildeste man kan opleve - alt andet er en provinsby!

Som optakt til vores tur til New York bliver der afholdt et informationsmøde, hvor vi forbereder os til turen. 

Skal-besøg: One World Observatorium, Guggenheim, FN-bygningen, Baptist gudstjeneste, søndagshygge i Central Park, Ground Zero, Time Square og Canal Street. Og ikke mindst spadsere på Brooklyn Brigde, hvor vi ender på promenaden på Brooklyn, hvor vi ser solen gå ned over Manhattan. Vi tager subway og bus rundt i New York, men vi får også gået en del. Som i en hel del!! 

Forventet pris 7.800 kr. Der skal indbetales depositum på kr. 1.950 efter informationsmødet som er tirsdag den 10. oktober 2017, kl. 17.00. Restbeløbet deles i 3 rater (á 1.950 kr.) som skal indbetales 1/12-17, 1/2-18, 1/3-18.

I rejsens pris er flybillet, transport rundt i New York, overnatning på hotel, morgen- og aftensmad, entreer, og rejseforsikring. Foruden lommepenge skal du selv betale frokost alle dage samt ansøge og betale for ESTA (ESTA er et online ansøgningsprogram, der er udviklet af USAs regering til at forgodkende rejsende før de får lov til at rejse ind i USA) 

Der tages forbehold for prisstigninger på brændstof og ændring af dollarkurs samt forbehold for at flyselskabet ændrer i planlagte flyafgangene. 

Praktiske oplysninger
Lærer Anette Friis,
Ledige pladser 9
Pris Forventet pris er 7.800 kr. som betales over 4 rater efter informationsmødet
Andre muligheder
Dato, tid og sted

Påsken 2018