Forsikring

Køge Ungdomsskole har ingen ulykkesforsikring. Vi opfordrer forældrene til at undersøge om ens egen forsikring dækker vores forskellige aktiviteter, såfremt ulykken skulle ske. Husk altid at kontakte familiens forsikringsselskab for at få korrekt information.

Ungdomsskolen sørger naturligvis for at undervisningen foregår under opsyn og eleverne skal benytte det til aktiviteten knyttede sikkerhedsudstyr, som fx styrthjelm, redningsvest mm. Det er ungdomsskolens ansvar at både materiel som sikkerhedsudstyr og baner er i forsvarlig stand.

Bemærk - nogle aktiviteter kan være risikobetonede og der skal muligvis tegnes en tillægsforsikring til ens privat ulykkesforsikring.

Ved udlandsrejser tegner Ungdomsskolen en basis rejseforsikring. Vær opmærksom på, at Ungdomsskolen ikke tegner afbestillingsforsikring i forbindelse med rejser og ture, dette skal eleven selv sørge for.

Senest opdateret 10.08.2018 10:40 af AF